China stage? Ga voor een stage bij China Success Stories !

China Success Stories is op zoek naar een ambitieuze stagiair / stagiaire voor een meeloop stage. Wij zijn een Engelstalige website over zakendoen met China en alles wat daar bij komt kijken. De stage bestaat onder meer uit: meehelpen bij het onderhouden en uitbreiden van de website, het uitbreiden van ons netwerk in diverse China communities, het vergroten van de bezoekersaantallen via zoekmachinemarketing, en tal van andere boeiende (leerzame) stageactiviteiten.

China stage? Ga voor een stage bij China Success Stories !
Aangezien wij dagelijks contact hebben met mensen en bedrijven uit allerlei verschillende delen van de wereld, verloopt veruit de meeste communicatie in het Engels. Het is dus vereist dat de stagiair deze taal beheerst. We zien het liefst een enthousiaste, ondernemende persoonlijkheid die zich thuis voelt op het internet. Graag verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont en beschikt over een hoge mate van zelfredzaamheid. Kennis over China is geen vereiste, maar wel mooi meegenomen.

De duur van de stage is afhankelijk van de eisen die de opleiding daaraan stelt. In principe hebben we ruimte voor een stage van vijf maanden. De stagiair zal een stagevergoeding ontvangen die hoger is dan gemiddeld.
Ben je creatief, serieus en wil je je professionele kwaliteiten ontwikkelen? Grijp dan je kans, bel 030 – 638 69 02 of motiveer in een e-mail aan info@chinasuccessstories.com waarom jij bij uitstek in aanmerking moet komen voor deze stage bij China Success Stories.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *